AGENDA

Regelmatig organiseren wij leuke avonden, zoals bijvoorbeeld live muziek en Classic Night! Scroll verder voor de agenda.

ZONDAG 25 SEPTEMBER

๐๐ž๐ง ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ž๐ซ ๐›๐ข๐ฃ?๐Ÿคฉ
ย 
Zondag 25 september gaan we er een hele gezellige, muzikale en swingende zondagmiddag van maken met livemuziek van El Jackson!
ย 
Hits van Country, blues en Rock & Roll artiesten en veelal uitgevoerd in een eigen remake. Nummer van o.a Johnny Cash, Bonny Raitt, Elvis, Tammy Wynette, Lynn Anderson, Emmylou Harris, Chuck Berryโ€ฆ. ๐ŸŽ™
ย 
Wees welkom voor een borrel en een hapje of kom gezellig dineren. Wij serveren deze dag ook een speciaal drie gangen menu met een mosselpannetje als hoofdgerecht.๐Ÿ˜ย 
*kiezen van onze reguliere kaart kan ook.

ZONDAG 2 OKTOBER

๐‹๐ข๐ฏ๐ž ๐ฆ๐ฎ๐ณ๐ข๐ž๐ค ๐ฆ๐ข๐๐๐š๐ !
Zondag 2 oktober hebben wij live muziek van Merulsa!

De negentienjarige Merel Bakker uit Uithuizen is een akoestische singer-songwriter in het genre easy-listing/folkmuziek. Met haar unieke nummers weet zij onder de artiestennaam Merulsa het publiek op een bijzondere manier te raken. Met haar teksten vertelt ze verhalen over eigen ervaringen en laat ze zien hoe zij kijkt naar het leven en de wereld eromheen. In 2017 won ze op veertienjarige leeftijd de derde plek in de landelijke finale van Kunstbende, en in hetzelfde jaar bracht ze haar eerste CD “We’re Heading” uit.

Ze heeft a.o. gespeeld op het Bevrijdingsfestival, Hongerige Wolf, Noorderzon, Fable & Fantasy en Art Carnival, en met haar singles My Love en Every Day heeft zij in de Noord 9 gestaan, de hitlijst van RTV Noord. Momenteel is zij bezig met het opnemen van 4 gloednieuwe singles, die zij binnenkort zal uitbrengen.

Vanaf 16:00 uur

VRIJDAG 7 OKTOBER

๐‡๐š๐ฏ๐ž๐ง๐œ๐š๐Ÿ๐žฬ ๐ฉ๐ซ๐ž๐ฌ๐ž๐ง๐ญ๐ฌโ€ฆ
Classic night! Elke eerste vrijdag van de maand. De allerleukste hits uit de jaren 60, 70, 80 en 90! Kom je ook een dansje wagen?!

ZONDAG 9 OKTOBER

๐…๐จ๐ซ๐ฆ๐ฎ๐ฅ๐ž ๐Ÿ + ๐จ๐ง๐ญ๐›๐ข๐ฃ๐ญ!
Zondag 9 oktober is het tijd voor de Grand Prix van Japan en live te zien bij ons op groot scherm.
Voor de echte F1 fans en vroege volgels, want de race begint om 07:00 uur. Wij serveren tijdens de race een heerlijk ontbijt buffet.
De kosten zijn โ‚ฌ17,- p.p. en dit is inclusief melk, jus d’orange, chocolademelk, koffie en thee.
Reserveren kan telefonisch via 0596-762922 of mail naar info@havencafe-delfzijl.nl

VRIJDAG 14 OKTOBER

๐†๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ข๐ ๐ž ๐ฆ๐ž๐ž๐ณ๐ข๐ง๐ ๐š๐ฏ๐จ๐ง๐!

Vrijdag 14 oktober gaan we een feestje bouwen met de Groninger Toppers! Een avond vol meezingers met de gebroeders Blaauw.

En dat wordt vast en zeker heel gezellig! Een vrijdagavond waar je bij wilt zijn!

Vanaf 21:00 uur.

VRIJDAG 4 NOVEMBER

๐‡๐š๐ฏ๐ž๐ง๐œ๐š๐Ÿ๐žฬ ๐ฉ๐ซ๐ž๐ฌ๐ž๐ง๐ญ๐ฌโ€ฆ
Classic night! Elke eerste vrijdag van de maand. De allerleukste hits uit de jaren 60, 70, 80 en 90! Kom je ook een dansje wagen?!

Contact

Handelskade-West 20
9934 AA Delfzijl
info@havencafe-delfzijl.nl
+31 596 762 922

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag:ย 
12:00 โ€“ 21:00
Donderdag: 12:00 โ€“ 21:00
vrijdag: 12:00 โ€“ 00:00
Zaterdag: 12:00 โ€“ 00:00
Zondag: 12:00 โ€“ 21:00
Zaterdag 24 september zijn wij gesloten i.v.m. een besloten partij!

LOCATIE

Havencafรฉ is gelegen aan de havenboulevard in de haven van Delfzijl! Op circa 5 minuten lopen vanaf het centrum en op nog geen 10 minuten lopen van het strand en het bus/treinstation. Vanaf Delfzijl is er een directe trein- en busverbinding naar Appingedam, Groningen en Winschoten.